Grilltoidud

Tulised ribid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tuliste ribide küpsemiseks kulub tükk aega, mistõttu tasub panna nad aegsasti tulele.
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel marinaadiained. Pane ribi marinaadi ja hoia jahedas kohas vähemalt üks öö. Küpseta grillil madalal kuumusel 1,5 tundi, kuni kont hakkab liha küljest eralduma. Pintselda küpsetamise ajal pidevalt marinaadiga. Kõrbemise vältimiseks võid ribi ka eelnevalt fooliumis küpsetada ja lõpus 10 minutit grillil pruunistada. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aliciana 03.sept 2011 12:10
Kõige mahlasemad saavad nad aga ahjus küpsetuskoti sees:)
kush 14.juuni 2010 22:48
tabasco asemel käib ka hakitud jalopeno.
santaana 19.juuni 2008 21:30
Mina panen ka sortsu sidrunimahla marinaadi sekka,tabascoga olge ettevaatlikud,kui laheb sorts palju,siis on suus tulekahju,aga retspt on igati hea,seda olen ennegi teinud.
Sibajalg 24.okt 2006 20:33
SIBAJALG 25. okt. 2006 kell 20:27 Võtan kindlasti menüüsse.Loodeta-
vasti maitsvad .
urbsik 01.okt 2006 23:10
ptoovisin -hästi maitsvad...
yllemi 10.sept 2006 18:36
peaks proovima
stellabella 02.sept 2006 15:26
Ma arvan et maitsvad.
1