Grilltoidud

Grillitud vardasai päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Itaaliapäraseid vardasaiu on hea süüa salati või suvise külmsupi kõrvale. Ühtviisi head on need nii grillil kui ka ahjus küpsetatutena.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega pärm ja vesi. Lisa suhkur, sool, basiilik, peeneks hakitud päikesekuivatatud tomatid, hakitud küüslauk ja õli. Sega hulka jahu. Sõtku, kuni tainas lööb käte küljest lahti. Kata kauss toidukilega ja lase soojas kohas 1 tund kerkida. Kummuta tainas jahusele lauale ning jaga 10 tükiks. Rulli tükid piklikeks juppideks ja keera ümber puidust või metallist grillvarraste. Grilli või küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ansku 12.juuni 2010 16:57
Ah jaa, küüslauku panime umbes 2,5 küünt, et see mitte väga domineerima ei hakkaks ja õigesti tegime. Meie maitse jaoks oli küüslauku täiesti piisavalt.
Ansku 12.juuni 2010 16:54
Lisasime veel ka 7-8 rohelist oliivi tükeldatuna ja kõik kokku tuli esimese korra kohta imehea! Pealegi veel huvitava väljanägemisega :D:)
hezpez 25.apr 2009 21:18
väga ägedad , soovitan proovida:D
1