Grilltoidud

Šašlõkk aedviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Aus vürtsika nüansiga sealihašašlõkk koos köögiviljadega.
Kogus: 1 portsjon
1. Lõika liha suuremateks kuubikuteks (~ 3x3 cm).
2. Lisa õli, karri, hakitud tšilli, must pipar, näppude vahel purustatud loorberileht , laimimahl, vesi, suhkur ja sool.
3. Masseeri maitseained ja vedelik kätega lihasse.
4. Lüki lihatükid vardasse, nii et nende vahel ei oleks vahesid.
5. Grilli sütel mõõdukal kuumusel.
6. Lisandiks serveeri poolitatud või sektoriteks lõigatud tomatid, kurgiviilud, sibulapealsed, tšillikaun ja adžika kastet.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mõtlemisvõimega 08.juuli 2012 10:01
Huvitav, et just anonüümsed ei saa kunagi millestki aru. Mõeldud on seemneteta t?illit. Vahel tuleb igaühel mõni kirjaviga sisse, sul näiteks on puudu koma.
??? 08.juuli 2012 09:55
ei saa aru kas chilli seemnetega või ilma. Mis see ilma seemnetega on?
1