Grilltoidud

Sealihavardad punases marinaadis

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: 100 rooga
Grillitud köögiviljad ja õunad on suurepärane lisand punases marinaadis lihale.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha, paprika ja õun tükkideks. Sega omavahel marinaadiained, vala tükeldatud lihale ja köögiviljadele. Lase külmkapis seista 3 tundi kuni öö otsa. Lüki liha varrastele vaheldumisi paprika- ja õunatükkidega. Grilli mõõdukal kuumusel 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
keilikeili 20.dets 2011 17:01
teen selle marinaadi näitel ikka ja jälle liha. tõeliselt mõnusalt maitseb. lihtsalt tükeldan sealiha ja marinaadis seisnuna praen pannil kartuli vms kõrvale. maitsev!
Lean 06.veeb 2011 21:38
Väga hea marinaad, julgen soovitada. Ahju grillifunktsiooni kasutades pole vaja suvist grillihooaega oodatagi!
keilikeili 01.dets 2010 20:28
mm.. väga maitsev ja restorani sobiv!
1