Grilltoidud

Lambakarree grillitud suvikõrvitsaga

Keskmine hinne: 4 Allikas: Santa Maria
Grillimise hõlbustamiseks võib suvikõrvitsatükid lükkida vardale või panna kalaresti vahele, siis on neid kergem ümber pöörata. Samuti võib suvikõrvitsat grillimise ajal pintseldada allesjäänud marinaadiga.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta liha liigsest rasvast ja kelmetest. Sega omavahel ürdid, grillõli ja sinep ning kata sellega ühtlaselt kogu liha. Aseta liha kilekotti ja lase 3–12 tundi marineeruda.
Grilli liha keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 6–9 minutit, kuni liha on pealt kergelt pruunistunud ning seest roosakas ja mahlane. Maitsesta soola ja pipraga. Pärast küpsetamist lase lihal veel umbes 5 minutit tõmmata ja tükelda siis portsjoniteks.
Lõika suvikõrvitsal otsad 0,5 cm paksuselt ära, poolita suvikõrvits pikuti ja eralda pehme sisu. Lõika poolitatud suvikõrvits diagonaalselt 2 cm laiusteks tükkideks ja pane kilekotti.
Sega omavahel rosmariin ja grillkaste ning vala suvikõrvitsale. Lase 3–12 tundi seista ja grilli mõlemalt poolt 2 minutit, kuni suvikõrvits on veel mõnusalt krõmpsuv. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa