Grilltoidud

Lambafilee punase veini marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Valmistamise teeb eriti lihtsaks valmismarinaadi kasutamine
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta liha liigsest rasvast ja kelmetest. Vala peale marinaad, sega ja lase 1–12 tundi marineeruda.
Grilli keskmisel kuumusel mõlemalt poolt umbes 4–6 minutit, kuni liha on pealt kergelt pruunistunud ning seest roosakas ja mahlane. Maitsesta soola ja pipraga.
Pärast küpsetamist lase lihal veel umbes 5 minutit tõmmata. Serveeri näiteks Tzatziki kastmega.
Tzatziki kaste:
Lõika kurk peenikesteks ribadeks. Sega dipikastmesegu ja hapukoor, vala kurgiribadele, sega ja aseta 15 minutiks külma maitsestuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa