Grilltoidud

Grillitud sea sisefilee ananassiglasuuriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Glasuurkaste teeb grilltoidu veelgi maitsvamaks, põnevust lisab koostisosana valge viin.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta liha kelmetest ja aseta kilekotti. Sega omavahel ananassiglasuur ja viin ning kata sellega kogu liha. Alkohol tugevdab marinaadi maitset ja pehmendab liha. Aseta liha 4–12 tunniks külma laagerduma.
Lõika ananass pikuti kaheksaks võrdseks sektoriks, eralda tugev sisu noaga ja grilli ananassisektoreid mõlemalt poolt umbes 3 minutit.
Grilli liha keskmisel kuumusel, aeg-ajalt allesjäänud marinaadiga pintseldades, 9–16 minutit. Maitsesta soola ja pipraga alles pärast teistkordset ümberpööramist.
Lase lihal umbes 5 minutit tõmmata ja serveeri koos grillitud ananassiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa