Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud seakael grillõliga

Grilltoidud

Grillitud seakael grillõliga

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Põnevust lisab koostisosana valge viin.
Retsept
portsjonile
4 tk (a 160g) seakaelatükid
0.5 pudelit Santa Maria universaalset grillõli
1 tk Ananass
1 pits Viin
Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Tellicherry pipar
Sega omavahel grillõli ja viin ning kata sellega kogu liha.
Aseta liha 4–12 tunniks külma laagerduma. Alkohol tugevdab marinaadi maitset ja pehmendab liha.
Lõika ananass pikuti kaheksaks võrdseks sektoriks, eralda tugev sisu noaga ja grilli mõlemalt poolt umbes 3 minutit.
Grilli liha keskmisel kuumusel, aeg-ajalt allesjäänud marinaadiga pintseldades, 9–16 minutit. Maitsesta soola ja pipraga alles pärast teistkordset ümberpööramist.
Lase lihal umbes 5 minutit tõmmata ja serveeri koos grillitud ananassiga.
 
SOOVITUS

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes