Grilltoidud

Grillitud seakael grillõliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Põnevust lisab koostisosana valge viin.
Kogus: 4 portsjonit
Sega omavahel grillõli ja viin ning kata sellega kogu liha.
Aseta liha 4–12 tunniks külma laagerduma. Alkohol tugevdab marinaadi maitset ja pehmendab liha.
Lõika ananass pikuti kaheksaks võrdseks sektoriks, eralda tugev sisu noaga ja grilli mõlemalt poolt umbes 3 minutit.
Grilli liha keskmisel kuumusel, aeg-ajalt allesjäänud marinaadiga pintseldades, 9–16 minutit. Maitsesta soola ja pipraga alles pärast teistkordset ümberpööramist.
Lase lihal umbes 5 minutit tõmmata ja serveeri koos grillitud ananassiga.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa