Grilltoidud

Küüslaugune sea sisefilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Küüslaugune sea sisefilee
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta liha kelmetest, tee pinnale noaga pikuti väikesed sisselõiked ja suru sinna küüslauguküüned.
Aseta liha kilekotti, kata ühtlaselt marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Grilli keskmisel kuumusel, aeg-ajalt allesjäänud marinaadiga pintseldades, 9–16 minutit. Maitsesta soola ja pipraga alles pärast teistkordset ümberpööramist.
Serveeri värske salatiga.
SALAT:
Puhasta rukola ja jääsalat ning sega kergelt omavahel. Vispelda äädikat, soola, mett ja ürdisegu, kuni sool on sulanud. Lisa peene nirena õli, samal ajal kastet kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste, millele võib vajadusel lisada suhkrut, veel õli või äädikat.
Aseta salatid taldrikule, lisa kaste ja jahvata veskist peale musta pipart.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa