Grilltoidud

Veisefilee ürtidega

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Tüüpiline Itaalia liharoog.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika veisefilee 2–3 cm paksusteks viiludeks. Grilli liha väga kuumal grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Ürdiõli jaoks peenesta noa või minilõikuriga ürdid koos õliga. Maitsesta soola ja pipraga. Pintselda liha ürdiõliga ohtralt mõlemalt poolt ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Serveeri rukola salatiga, mis on üle piserdatud oliiviõliga.
Liha küpsetamiseks vajalik lahtine kamin või grill on olemas igas Toscana maakodus. Kvaliteetset veiseliha süüakse palju, maitsestatakse peamiselt ürtide ja oliiviõliga. Kõrvale pakutakse veidi kirbe maitsega rukola salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa