Grilltoidud

Sealihašašlõkk kuivas marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kuivas marinaadis jääb šašlõkk mahlane ja eriti maitsev.
Kogus: 1 portsjon
Kui kasutad sea välisfileed (karbonaadi), ära soolaga liialda – liha muutub kuivaks. Madalal kuumusel ja suitsuses keskkonnas küpsenud šašlõkk jääb alati mahlasem ja maitsvam kui suure leegiga kiirelt mustaks kõrbenud liha.
Lõika liha 4x4 cm suurusteks tükkideks. Pane liha happekindlasse nõusse ning lisa vürtsid, maitseürdid, sidrunimahl ja toiduõli. Sega liha hoolega kätega muljudes, et see võtaks maitsed sisse. Pane liha 3–4 tunniks külmutuskappi marineeruma.
Lüki lihatükid vardasse ja küpseta kergelt pruuniks.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokkaja 25.aug 2011 21:42
väga hea supper ,,,,,
Kokkaja 23.juuni 2011 15:26
Tegime ka :) Neile kel maitsetu kipub tulema soovitaksin liha enne ära vasardada ning siis veel hoogsalt marinaad sisse muljuda, siis tuleb ülimalt hea :)
popkutt 28.juuli 2010 20:49
Tuli väga hea, aga kuivaks küll ei saa nimetada - õli ja 2 sidrunit, liha on vedelikuga täiesti kaetud.
kree 23.juuni 2010 19:01
just tegime ja polnud midagi erilist, 4-st tunnist marinaadis jääb küll väheks, suht maitsetu tuli. :N
liisbet 01.mai 2009 13:51
panin just liha marinaadi...lõhn on igati hea...eks pärast saab teada, kas maitse ka sama hea:D
vmustankin 25.apr 2009 00:32
olen aastaid teinud kuiva marinaadi. ainus asi mida lisaks panen on pool klaasi õli.
1