Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

BBQ lambakints küüslaugu ja rosmariiniga

Grilltoidud

BBQ lambakints küüslaugu ja rosmariiniga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Küpseb küll pool pävea, aga lambaliha sõpradele on see roog tõeline maiuspala.
Retsept
portsjonile
1 tk lamba või talle tagaosa ehk kints
6 oksa Rosmariin
5 küünt Küüslauk (pikkimiseks)
5 sl Või (soolane)
4 pead Küüslauk
LISANDIKS
1 tl Mesi
Must pipar
Sool
1. Puhasta lambakints suuremast rasvast.
2. Tee sellesse peene teraga noaga pikad sisselõiked ja aseta neisse poolitatud küüslauguküüned. Määri soola ja pipraga.
3. Seo rosmariinioksad lihanööriga ümber lambakintsu.
4. Pintselda sulavõiga.
5. Küpseta BBQ-ahjus 5 tundi, aeg-ajalt võiga pintseldades.
6. Poolita küüslaugupead, määri kergelt meega ja küpseta grillil.
7. Serveeri lambakints värskete aedviljade ja grillitud küüslaugupeadega.
8. Kastmeks sobib jogurtist, värskest tillist ja tšillist segatud raita kaste.

KOMMENTAARID

Didi 14.juuli 2012 09:12
No kui väga tahta, siis teha saab kõike alati ka tavalises ahjus, aga selle retsepti puhul on just minelt vaja bbq-ahju.
helle48 18.nov 2008 16:59
aga kui on ainult tavaline ahi?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes