Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Ürtidega hakklihakebabid

Grilltoidud

Ürtidega hakklihakebabid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Värsked ürdid lisavad kuivavõitu, ent tervislikule veisehakklihale vajalikku mahlasust, kaneel ja kardemon aga uudset maitset.

20-40 min

30 minutit

Retsept
portsjonile
500 g veisehakkliha
1 tk muna
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1.5 dl hakitud värske petersell
1.5 dl hakitud värske piparmünt
1 tl Kardemon
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
Koori ja haki sibul ja küüslaugud ning sega kokku hakitud ürtide ja maitseainetega. Lisa muna ja hakkliha. Vormi tainast piklikud pätsid ja torka puidust lihavarraste otsa. Küpseta 200--kraadises ahjus 15-20 minutit või lahtisel grillil, kuni kebabide pind hakkab värvi muutma.
Kogustest valmib 15 kebabi.

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült