Grilltoidud

Veiseliha šokolaadi-maasikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukokk 2010 Autor: Katrin Kalda
Kodukokk 2010 finalisti võistlusretsept
Kogus: 1 portsjon
1. Lõika veiseliha 2cm paksusteks viiludeks
2. Pintselda BBQ grillõliga mõlemalt poolt ja raputa peale lihamaitseainet
3. Grilli mõlemalt poolt sütel
4. Kastme jaoks lase maasikad veega keema
5. Lisa punane vein
6. Hauta veel 10- 15 min
7. Lisa šokolaad, sinep ja mesi
8. Keeda paar minutit
9. Kui kaste valmis, pressi läbi sõela, et suuremad tükid kastmest ära saada
Serveeri värske salati ja/või ahjukartulitega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa