Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Veiseliha šokolaadi-maasikakastmega

Grilltoidud

Veiseliha šokolaadi-maasikakastmega

Katrin Kalda Kodukokk 2010
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Kalda
Kodukokk 2010 finalisti võistlusretsept
Retsept
portsjonile
1 kg veisepraad
Santa Maria ananassimaitselist BBQ grillõli
Santa Maria tuline lihamaitseaine
sool
KASTE
500 g maasikad
50 g šokolaad
2 dl Punane vein
4 tl mahe sinep
1 dl vesi
1 spl mesi
sool
1. Lõika veiseliha 2cm paksusteks viiludeks
2. Pintselda BBQ grillõliga mõlemalt poolt ja raputa peale lihamaitseainet
3. Grilli mõlemalt poolt sütel
4. Kastme jaoks lase maasikad veega keema
5. Lisa punane vein
6. Hauta veel 10- 15 min
7. Lisa šokolaad, sinep ja mesi
8. Keeda paar minutit
9. Kui kaste valmis, pressi läbi sõela, et suuremad tükid kastmest ära saada
Serveeri värske salati ja/või ahjukartulitega

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke