Grilltoidud

Liha marineerimine Gruusia moodi

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Oma Maitse
Liha marineerimine Gruusia moodi
Kogus: 1 portsjon
Grusiinid marineerivad liha peamiselt kuivalt. Enamasti lisatakse ka sool alles vahetult enne küpsetamist, sest sool ei võimalda teistel maitseainetel lihatükki vajalikul määral mõjutada.
Võta soovitud lihatükid ning vasarda need ühtlase paksuseni. Võid kasutada ka suuremaid lihatükke, aga siis on maitsestumisaeg veelgi pikem.
Purusta lihatükkidele musta pipart. Tükelda nii palju mugulsibulat ja värsket koridandrit, et nendest jätkuks lihalõikude katmiseks. Aseta ained kihiti kaussi, kata mõne raskusega ning hoia õhukindlalt külmikus vähemalt 12 tundi. Vahetult enne grillimist või praadimist maitsesta lihatükke soolaga.
Sibularattad koos koriandriga prae õlis kuldpruuniks ning paku liha lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siilimiili 20.juuni 2009 14:00
Mina kasutan koriandri asemel basiilikut( võimalusel värsket, aga ka kuivatatud sobib imehästi). Liha jääb mahlane ja maitsev....
Triin 29.apr 2009 15:31
Liha oli tõesti mahlasem ja parem kui tavalise ?a?lõkiga :)
idusir 29.aug 2008 07:34
Maitses suurepäräselt!
1