Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Vürtsikas ribiliha viskiga

Lihaga

Vürtsikas ribiliha viskiga

Maire Suitsu 100 grillrooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Viskimarinaad annab ribile erilise maitse. Kõrvale serveeri tsitrusekartuleid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1.5 kg Searibi
2 dl Grillõli
3 dl Tšilliglasuurkaste
0.5 dl Viski
TSITRUSKARTULID
4 tk Kartul (suur)
0.5 dl Sidruniglasuurkaste
1 tl Petersell (hakitud)
Must pipar
Pintselda ribitükkidele grillõli ja grilli 20 minutit. Sega tšilliglasuurkaste viskiga ja pintselda ribidele, kui need hakkavad valmima. Enne serveerimist pane lihale ohtralt glasuurkastet.
Koori ja viiluta kartulid. Pintselda kartulitükke sidruniglasuurkastmega ja grilli 15 minutit. Proovi puust tikuga, kas kartul on küps. Maitsesta musta pipra ja peterselliga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga