Hoidised

Marineeritud kitsemamplid

Keskmine hinne: 1.98 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kitsemamplid on väga head söögiseened, mida ei pea isegi kupatama, vaid võib kohe pannile panna. Neid kasvab tavaliselt metsa all palju koos, kui õige kasvukoha leiad, saad neid korvi sisse palju. Siis tasub neid marineerida, et talvel peolauale panna. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Kuumuta vesi keemiseni, lisa kooritud viilutatud porgand ning sibul.

2. Mõõda hulka ka suhkur, sool, pipar, vürts, nelk ja loorberilehed, keeda u 3 minutit.

3. Lisa äädikas ja seened. Keeda kõike koos veel u 5 minutit, tõsta eelkuumutatud purkidesse ja sulge õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa