Hoidised  » Hapendamine

Lihtmeetodil hapukapsas ehk kapsa hapendamine

Keskmine hinne: 0.93 Allikas: 100 rooga
Lihtne moodus kapsa hapendamiseks.
Sega kapsas soolaga ja tambi plastmassnõus seni, kuni mahl hakkab eralduma. Aseta tambitud kapsas porgandiga kihiti purki. Lase purgil vajutiseta 10 päeva seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
isane lehm köögis 25.okt 2015 13:59
No sellise õpetusega võib 90% toodangust biloogilistesse jäätmetesse minna, eriti neil, kes esimest korda seda tegemist ette võtavad. Ja kui veel köömneid lisada (Jaak...), siis on kadu suurem! Hapendamise vaheetapid märkimata, soovitav lugeda õpetusi teistest saitidest.
xxx 18.sept 2011 12:50
Nii lühike õpetus, selle järgi tehes võib kapsas aia taha minna, eriti algajal.
Jaak 27.aug 2010 09:30
võib natuke köömneid ka lisada. Annab eheda eestimaise maitse
1