Hoidised  » Köögiviljasalatid

Tomati-sibula-aedoasalat

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kui tomatisaak on rikkalik ja värsketest tomatitest isu täis, saab neist koos ubadega maitsva hoidise.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg 50 minutit

Kogus: 1 portsjon
Koori ja haki sibulad. Hauta õlis koos soola ja suhkruga 10 minutit. Lisa tükeldatud aedoakaunad ja vesi ning hauta keskmisel kuumusel veel 10 minutit. Lisa sektoriteks lõigatud tomatid, hakitud küüslauk ja äädikas ning hauta veel 10 minutit. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule purgid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
leenu 28.aug 2013 17:19
tegin, aga minu meelest on oad nii vähese kuumutamise peale veidike liiga krõmpsud. samas ebameeldiv see pole, aga tundub, et natuke kauem võiks neid siiski hautada. muidu on väga hea.
mariseke 17 16.sept 2012 21:09
Säilib väga hästi. Minul eelmise aasta omagi veel alles. Sellest hoidisest on väga hea ka suppi teha.Purgitäie hoidise kohta lisada purgitäis vett. Pruunistan sinki pannil, lisan 100 g. tükeldatud viinereid, praen läbi. Veidi riisi ja kartulit ka ja supp ongi valmis.
cat 03.apr 2012 11:11
Tere, kas tõesti peale salati purki panekut enam ei kuumuta? Kas siis salati talve ikka elab üle või läheb käärima? Mul on seoses sellega kurb kogemuse, tegin ülemöödund aasta ämbrisalatit ja see ei seisnud üle talve, oli teine juba poole talve peal käärima läinud.
heleryst 01.sept 2011 09:32
nädalavahetusel läheb tegemiseks!
sisi 13.aug 2010 08:28
Õpsike,ütle palun ,kas sa porgandid enne eraldi keetsid pehmemaks või panid kohe koos oakaunadega hauduma.
õpsike 12.aug 2010 19:22
Lisa veel ka porgandirattaid ja paprikaviile peterselli ja on minu tädi ammune ning ülihea salat.
Piret31 19.okt 2009 09:26
see on hea ma olen seda söönud
möksimeister 09.sept 2009 10:21
kavatsen ka seda salatit proovida teha,eile sai tehtud tomati-sibulasalatit panin ka pisut igat värvi paprikat igatahes sai väga maitsev. Küll on hea et on just sellised kommentaarid siis annab ka julgustust seda hoidist valmistada.:Y
Kokkaja 07.sept 2009 21:55
Just retsept minu jaoks! Aedoakaunu jäi üle.Muidu panen neid sügavkülma,et talvel supi sisse pista
Geitlin 04.sept 2009 17:37
Siis tomatid eelnevalt koorida või mitte?
Marmellem 21.aug 2009 08:18
üks tõeliselt hea asi
sablik 10.aug 2009 23:25
Lõpetasin just selle salati tegemise,igati väärt kraam.
Atsinna 10.aug 2009 22:11
Pole midagi uut siin päikese all. Mina teen seda salatit juba 10 aastat. Ka põldubadega ja punaste ubadega.
1