Hoidised  » Köögiviljasalatid

Marineeritud kõrvits (ülekuumutatud)

Keskmine hinne: 4.78 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
1,1-1,2 kg puhastatud kõrvitsast ja ½ liitrist marinaadist saad 3 pooleliitrist purki kõrvitsahoidist.
Lõika pestud kõrvits pikuti osadeks, eemalda seemned ja neid ümbritsev pehme osa, koori kõrvits. Lõika kuubikuteks või kangideks ja pane purki. Vala kuum marinaad peale, tõsta purgid kuumutamisnõusse, milles vee temperatuur on 70 kraadi. Kuumuta purke 80 kraadi juures 10-15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
netusca 20.dets 2006 20:34
eks ma ürita teha:P:D
mausi 29.aug 2006 07:47
Selleks, et kuubikud katki ei keeks võib enne kuumutamist lasta lihtsalt seista marinaadis 24 tundi.
Oliiv 22.juuli 2006 22:51
ma kuumutan kõrvitsatkuubikud marinaadis läbi, siis pole vaja purke eraldi kuumutada ja seisab väga hästi, ega lähe ka pehmeks...
loheste 03.nov 2005 13:31
väga hea marineeritud kõrvits tuli.
1