Hoidised  » Köögiviljasalatid

Paprikasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Kauni välimusega õlihoidis.
Valmistusaeg: üle 60 min

Kuumuta taimeõli keedunõus, lisa ribastatud porrulauk ja piprakaunad, kooritud ja tükeldatud ning seemnetest puhastatud tomatid. Kuumuta 10-15 minutit. Maitsesta paprika, soola ja suhkruga. Tõsta purkidesse ning kuumuta 100 kraadi juures u 35 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 17.aug 2015 08:45
Paprika ehk magus pipar :)
wica 12.aug 2015 17:07
Segaseks jääb kuidagi valmistamine,et piprakaunad on algul ja löpus maitsestan paprikaga?kuigi retseptis on aint paprika.....
1