Hoidised  » Köögiviljasalatid

Marineeritud paprikasalat

Keskmine hinne: 5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Marineeritud paprikasalat. Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks.
Eemalda pestud paprikakaunadest seemned ja lõika paprika väiksemateks tükkideks. Keeda äädikast ja maitseainetest marinaad, keeda selles paprikatükke 5-6 minutit. Puhasta sibul, lõika ratasteks, kuumuta kergelt söögiõliga läbi, jahuta ja lisa salatile. Jahuta salat ning tarvita kohe või pane purki, kuumuta 80 kraadi juures u 20 minutit ja sule purgid kohe õhukindlalt.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 09.nov 2009 19:30
:T:(:(:(:T:T:T öäk nii vastik
1