Hoidised  » Köögiviljasalatid

Rabarberi-kabatšokisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht Autor: Aive Luigela
Selle hoidise võib maitsestada nii soolaseks kui ka magusaks.
Kogus: 1 portsjon
Aseta tükeldatud rabarber ja kabatšok küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista üle õliga. Hauta 200 kraadi juures praeahjus kuni pool tundi. Prae hakitud sibul pannil helekollaseks. Sega kokku rabarberi ja kabatšokiga. Maitsesta soola ja suhkruga. Koheseks söömiseks serveeri hakitud keedumunadega. Talveks hoidistamiseks keeda segu veelkord potis ca 30 min ja sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Janchik 22.aug 2012 18:00
Jama retsept!:N
1