Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Rabarberi-kabatšokisalat

Köögiviljasalatid

Rabarberi-kabatšokisalat

Aive Luigela Terviseleht
PrindiSoovita sõbrale
Selle hoidise võib maitsestada nii soolaseks kui ka magusaks.
Retsept
portsjonile
500 g Rabarber
500 g kabatšokk
2 tk Sibul
2 sl Õli
sool, suhkur
4 tk Muna (keedetud)
Aseta tükeldatud rabarber ja kabatšok küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista üle õliga. Hauta 200 kraadi juures praeahjus kuni pool tundi. Prae hakitud sibul pannil helekollaseks. Sega kokku rabarberi ja kabatšokiga. Maitsesta soola ja suhkruga. Koheseks söömiseks serveeri hakitud keedumunadega. Talveks hoidistamiseks keeda segu veelkord potis ca 30 min ja sule õhukindlalt.

KOMMENTAARID

Janchik 22.aug 2012 18:00
Jama retsept!:N
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes