Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Kurk, kabatšokk ja sibul marinaadis

Köögiviljasalatid

Kurk, kabatšokk ja sibul marinaadis

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Kurgireliss. Riivitud kurk, kabatšokk ja sibul marinaadis.

20-40 min

Retsept
0.5 kg avamaakurk
0.5 kg Kabatshokk
300 g Sibul
2 dl valge veini äädikas või õunaäädikas
1 dl vesi
2 dl suhkur
1 sl sool
1 sl sinepiseemned
soovi korral tarretusainet
Pese kurgid ja kabatšokk korralikult harjaga ning koori sibulad. Riivi kõik jämeda riiviga. Lase roostevabas potis keema marinaadi ained ja lisa sinna riivitud aedviljad. Keeda segu umbes 15 minutit. Pane hoidis hästi pestud kuumadesse klaaspurkidesse ja sule need. Hoia relissi külmas. Reliss tuleb paksem, kui lisada tarretusainet pakendil oleva juhendi järgi. See kogus kaalub umbes 1,5 kg. Relissi hulka võib värvi andmiseks tükeldada ka ühe paprika.

KOMMENTAARID

Sirje 25.aug 2012 10:25
mõnus ,magusapoolne salat
pangatibi 20.aug 2012 21:36
Väga hea, meenutab pisut Toome salatit või midagi sellist.
Piret 02.aug 2011 13:16
Väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes