Hoidised  » Köögiviljasalatid

Marineeritud paprika

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Targu talita
Paprikaribad marinaadis.
Pestud paprikakaunad lõigata pikuti pooleks, eemaldada varreots ning seemned ja valged membraanid. Viljaliha lõigata umbes 5 mm paksusteks korrapärasteks ribadeks. Ribad panna keevasse vette, kuumutada kaane all umbes 10 minutit. Jahutada külma vee all ja nõrutada. Sool ja suhkur riputada paprikaribadele, lisada vesi ja äädikas, kuumutada keema ja keeta väga tasasel tulel 10 minutit. Kuum hoidis tõsta kuumadesse steriliseeritud purkidesse, purgid sulgeda kohe õhukindlalt. Värvuse ja maiste paremaks säilitamiseks hoida paprikahoidist jahedas ning pimedas kohas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa