Hoidised  » Köögiviljasalatid

Tšehhi sakuska tomatist, paprikast ja õunast

Keskmine hinne: 4.6 Autor: Foorumist
Mõnus magushapu salat sobib hästi liharoogade lisandiks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Tomatid, puhastatud paprika, sibul ja õunad tükeldada ning panna keedunõusse. Valada peale pool äädikakogusest. Lisada rosinad, sool ja suhkur(suhkrut võib panna vähem). Keeta tasasel tulel tund aega. Seejärel lisada ülejäänud äädikas ning keeta veel 10 minutit. Panna salat kuumadesse purkidesse ning sulgeda kohe. Kes soovib teravamat salatit, võib lisada ka jahvatatud punast pipart. Sõbranna lisas ka ananassitükke - ise seda proovinud ei ole. Maitsev magushapu salat sobib hästi liharoogade lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kiskakiska 08.aug 2014 14:51
See salat on meie pere lemmik juba aastaid kuigi olen eemaldanud retseptist meelevaldselt õuna-kuna see ei ole andnud minu arust midagi juurde. Väga hea grilliroogade kõrvale ja ka saab kiirelt valmistada ka guljashi :)
Heljo 04.okt 2011 00:33
Lihtne ja väga maitsev!
1