Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Baklažaanisalat

Köögiviljasalatid

Baklažaanisalat

Daisy Lappard Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kogus 600 g.

20-40 min

Retsept
300 g Baklažaan
1 tk Sibul (suur)
3 küünt Küüslauk
300 g Tomat
1 sl Õli
80 ml Vesi
2 sl Tomatipasta
1 tl Must pipar
1 tl Suhkur
1 sl Sool
1 tl Pune (kuivatatud)
1. Haki baklažaan, sibul, küüslauk ja tomatid väiksemaks.
2. Kuumuta potis õlis ja selles küüslak ning sibul.
3. Lisa baklažaan ja tomatid, kuumuta kergelt.
4. Lisa maitseained, vesi ja tomatipasta. Hauta kümme minutit.
5. Kuumuta purgid ja tõsta salat puhastesse purkidesse.


HEA TEADA!

*Mida kauem segu keedad, seda püreesemaks see muutub.

* Võid kasutada värskeid tomateid või purustatud purgitomateid. Värsked tomatid tasub enne ära koorida, et salatisse ei jääks kilejat tomatinahka. Ka baklažaani võid ära koorida, samas lisavad koored salatile tekstuuri.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke