Hoidised  » Köögiviljasalatid

Baklažaanisalat

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Daisy Lappard
Kogus 600 g.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Haki baklažaan, sibul, küüslauk ja tomatid väiksemaks.
2. Kuumuta potis õlis ja selles küüslak ning sibul.
3. Lisa baklažaan ja tomatid, kuumuta kergelt.
4. Lisa maitseained, vesi ja tomatipasta. Hauta kümme minutit.
5. Kuumuta purgid ja tõsta salat puhastesse purkidesse.


HEA TEADA!

*Mida kauem segu keedad, seda püreesemaks see muutub.

* Võid kasutada värskeid tomateid või purustatud purgitomateid. Värsked tomatid tasub enne ära koorida, et salatisse ei jääks kilejat tomatinahka. Ka baklažaani võid ära koorida, samas lisavad koored salatile tekstuuri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa