Hoidised  » Köögiviljasalatid

Kurgirattad marinaadis

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: erakogu Autor: pirr
Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks.
Kogus: 1 portsjon
5 liitrit viilutatud kurke
20 tera pipart
10 loorberilehte
mugulsibulaid

Marinad:
2 liitrit keedetud vett
2 spl. kuhjaga soola
6 spl. suhkrut
4 spl äädikat

Valmistusõpetus:
Võtta viis 1 liitrist purki. Purgi põhja panna mustasõstralehti, tilliõisikuid, kurgiviile, vastavalt soovile sibularõngaid, igasse purki 4 pipratera, 2 loorberilehte, tilliõisikuid ja mustasõstralehti. Lõpuks valada peale kuum marinaad. Kuumutada purke kuni kurgid värvi muudavad. Kaanetada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piret 03.sept 2011 14:10
hetkel tegemisel...eks siis hiljem kommenteerin kuidas välja tulid...marinaad küll maitses hästi
Hindaja 28.aug 2011 09:01
Koorega ikka. :) Kuidas sa siiamaani kurke oled marineerinud? Koorid ära või??
Küsimus 27.aug 2011 13:34
Kas koos koorega viilutada? :N
Hindaja 25.aug 2011 12:36
väga head
Leelu 16.aug 2011 12:59
Palju on viis liitrit, mitu kg
Mai 10.aug 2011 19:55
Super kurgid. Jagasin seda retsepti sõpradega jakõik kiidavad
mannike65 10.aug 2010 20:25
väga head kurgid
anneli 04.aug 2008 20:51
imehead viinaga
1