Uudiskiri Instagram Facebook
 
Köögiviljasalatid

Marineeritud paprikad sibula ja kabatšokiga

Köögiviljasalatid

Marineeritud paprikad sibula ja kabatšokiga

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud paprika sibula ja kabatšokiga. 
Retsept
3 tk Paprika
3 tk Sibul
väike tükk juursellerit
200 g Kabatshokk
2 dl *vesi
1 dl kange valge veini äädikas
0.5 dl suhkur
1 tl sool
1 ml valge pipar
2 tk küüslauguküüs
Pese ja poolita paprikad. Eemalda nende seemned ja vars ning lõika viljaliha õhukesteks tükkideks. Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Koori ja riivi jämeda riiviga seller ja pestud kabatšokk. Lase potis keema vesi, äädikas, suhkur, sool ja valge pipar. Lisa aedviljad ning keeda neid umbes 20 minutit. Koori küüslauguküüned, lõika tükkideks ning lisa segule. Pane marineeritud aedvili koos vedelikuga pestud ja kuumutatud klaaspurkidesse.

KOMMENTAARID

aili 24.aug 2009 16:51
Super hea salat sai tsilliga mitte paprikaga
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes