Hoidised  » Köögiviljasalatid

Puuviljadega paprika-tšatni

Keskmine hinne: 2.27 Allikas: Parimad kodused toidud
Vürtsikas paprika-tšatni kuivatatud aprikooside, õunte ja tomatiga. Tšatni on valmis paari nädalaga ja säilib mitu kuud.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Leota aprikoose mõni tund 2 dl vees. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad sektoriteks. Loputa üle paprikad ja tomatid, eemalda paprikate seemned. Lõika paprikad, tomatid ja aprikoosid väikesteks tükkideks või õhukesteks viiludeks. Pane potti kõik ained peale maitseainete ja keeda kaanega kaetult tasakesi ning vahetevahel segades ligi tund aega. Vajaduse korral lisa veidi vett. Sega hulka maitseained ja keeda tasakesi veel 10 minutit. Vala chutney väikestesse pestud ja kuumutatud klaaspurkidesse, mis mahutavad kokku umbes 5 dl. Sule purgid kohe ja hoia neid külmas. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mirja 12.aug 2009 21:27
kunagi sai mu vanaema selle retsepti ja tegi järgi.. üli hea asi.. mitu mitu aastat otsisin retsepti ja nüüd teen ise :D mmm
poslamasla 17.aug 2007 22:41
Tegin ka seda , nüüd jääb üle oodata paar nädalat, aga lõhnad köögis olid mmmm !
jassijagu 26.okt 2006 14:32
avastasin enda jaoks chutney alles sel aastal ja pean ütlema, et midagi nii head ei ole ma tükil ajal saanud- sobib tõepoolest igasuguste roogadega-kasvõi võileiva peale.Olen proovinud chutneyid teha erinevate komponentidega ja tulemus on alati olnud suurepärane.Proovige kõik!
Didi 07.apr 2005 16:43
kasutan chutney´t kõikide lihatoitude juurde, hästi sobib riisi ja makaronidega. tasub valmistada, see on tõesti hea!
1