Hoidised  » Köögiviljasalatid

Magusvürtsikas rabarberihoidis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toite kõrvitsast ja rabarbrist
Kogus: 1 portsjon
Rabarber tükeldada, lisada ülejäänud ained ja lasta paar päeva marinaadis seista. Keeta siis pehmeks, panna kohe purki ja sugeda purgid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kata1234 08.mai 2005 22:24
olen taoliselt rabarbereid teinud, kui nii suurt kogus äädikat pole ma kunagi lisanud.Arvan, et äädikat tuleks lisada maitse järgi8 nii kui kõrvitsalegi),rabar-
ber isegi juba hapu.Ja veel tuleb jälgida, et rabarber ei keeks pudruks, kuigi on äädikavees leos olnud.Kui rabarberi värvus muutub kollakaks ,võib tükid purki panna.
1