Hoidised  » Köögiviljasalatid

Marineeritud aedoakaunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Marineeritud aedoakaunad.
Kogus: 1 portsjon
Aedoakaunad puhastada ja keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, nõrutada ning panna purkidesse. Ilusam jääb, kui kaunad pakkida purki püsti, tihedalt üksteise kõrvale. Marinaadi valmistamiseks kuumutada vesi keema, lisada sool ja suhkur ning maitseroheline, keeta mõni minut. Pott võtta tulelt ja lisada äädikas. Kuum marinaad valada ubadele ja purgid katta kaanega ning kuumutada keevaveenõus 80°C juures (vesi kahiseb). Liitrisi purke tuleb kuumutada 20 minutit. Purgid võtta veest välja, sulgeda õhukindlalt ja jahutada kiiresti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marinn 27.aug 2005 12:54
ma ka samamoodi, kuid isegi ei tykelda vaid jätan terved kaunad. Ei viitsi mina eraldi mässata selle kuumutamisega. Säilivad hästi ja alati külaliste lemmik !
pianka 21.aug 2005 11:32
Mina teen sama salatit lihtsamini, tükeldatud kaunad veega keema 1l veekohta 1spl suhkrut, 1spl soola keedan 15min ja lisan 1spl 30% äädikat purli ja kaaned peale ei mingit kuumutamist, säilivad väga hästi.
1