Hoidised  » Köögiviljasalatid

Maitsev sügissalat ehk kapsa-kabatšoki-poragndihoidis

Keskmine hinne: 1.62 Allikas: Kodukiri
Maitsev sügissalat sobib ideaalselt vorsti-, liha- ja linnuliharoogade lisandiks. Serveeri seda ka eelroana täisteraleiva, näkileiva või kuivikute juurde.
Kogus: 1 portsjon
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, kabatšokk aga esialgu neljaks kangiks, seejärel samuti õhukesteks viiludeks. Puhasta porgandid, viiluta ja lõika tuletikusarnasteks ribadeks. Keeda eraldi igat köögiviljasorti paar minutit kergelt soolaga maitsestatud vees, kuni nad veidi pehmenevad. Võid kasutada kõikide liikide puhul sama vett. Nõruta köögiviljad korralikult, sega need omavahel ning pane klaaspurkidesse. Mõõda leeme aineosad kastrulisse, keeda paar minutit ja kalla kuumana purkidesse. Sulge purgid õhukindlalt ning jahuta kaas alaspidi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögikata 30.okt 2011 15:21
Sellest marinaadikogusest antud köögiviljakogusele küll ei piisanud, isegi, kui purgid olid aedvilja kõvasti täissurutud. Marinaadiaineid peaks julgesti kahega korrutama. Ka võiks retseptis olla, mitu liitrit või mitu kuisuurt purki antud kogusest saab.
Peeter 18.aug 2011 17:16
Milleks peaks sellist salatit õhukindlalt purki panema? Minul on selline salat pidevalt külmkapis kaanega karbis. Teen iga nädal uue laari ilma äädikata; õlist, soolast ja farinisuhkrust tekkiva kastmega - pidevalt on värske mõnus salat võtta.
helve 24.aug 2008 16:35
kas seda tavalise kõrvitsaga ei sobi teha
epit 24.veeb 2008 12:37
salat on imehea!
1