Hoidised  » Köögiviljasalatid

Letšo

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: 100 rooga
Isetehtud letšot on hea talvel lihatoitude kõrvale pakkuda. Pipart lisa vastavalt sellele, kui vürtsikat tulemust soovid.
Valmistusaeg: 20-40 min

valmistamisaeg 30min

Kogus: 1 portsjon
Tee tomatite kestale ristlõige, pane minutiks kuuma vette, nõruta ja koori. Lõika tomatid suuremateks tükkideks. Poolita paprikad, eralda seemned ja lõika paprikad ribadeks. Sega tomatid ja paprikad. Lisa sool, suhkur, pipar, õli ja äädikas. Keeda madalal kuumusel 20 minutit. Vala purkidesse, steriliseeri avatult 15 minutit ja siis sule.

Kogustest valmib 1,5 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
alisa 03.sept 2013 08:01
7tl soola on toesti VÄGA PALJU!!!(3-4 on täpselt paras) Muidu tuli super hea maitsega!
edka 08.sept 2011 20:33
tere, mina pole kunagi selliseid salateid üle kuumutanud, lasen oma 30-40 min vaikselt keeda ja kohe purkidesse ja seisavad väga hästi. kui keegi pani soola palju, siis tehke veidi ilma soolata salatit teises potis juurde ja segage kokku ja ongi paras soolasus.
svenartur 26.aug 2011 12:31
mina steriliseerin toas seisvaid hoidiseid 170 kraadi juures praeahjus 40 minutit, kaan on peal kuid mitte kinni keeratud, keeran lõplikult kinni kui võtan praeahjust välja
Atsinna 21.aug 2011 22:07
Üldiselt ikka jämedat soola.
janika 21.aug 2011 01:28
Millist soola kasutada?
Kokkaja 08.aug 2011 12:26
Ma paneks kindlasti 3-4 mugulsibulat ja mõned küüslaugu küüned ka, muidu tundub kuidagi liiga "mahe"
Triin 27.juuli 2011 10:59
Vähemalt moosidega olen mina niimoodi teinud, et kõigepealt panen natuke purgi põhja kuuma moosi ja lasen miski 10 min seista ja siis ülejäänud moos ja kaanetada. Ma sain siin ka aru, et lihtsalt kuum let?o purki, 15 minutit seista, et purk ise ka kuumeneks ja siis kaanetada
lilannake 26.juuli 2011 17:37
Tere! Angelika, arvan, et poes seisab toa temperaturil, sest seal on ju hunnikus konservante. Mina hoian let?ot külmkappis aga mina panen kohe kuumalt purkidesse ja kaan peale. Seisab hästi!
angelika84 10.sept 2010 13:37
Tere, mina olen hoidiseid juba aastaid teinud. Hoidiseid hoian mina sahvris aga kui just muud võimalust pole seisavad nad ka toa temperatuuril küll. Poes riiulis samamoodi ju.:) Ma arvan,et steriliseeri avatud tähendab kuumutada potis 15 min siis kaas peale. Aga kui kohe kuumalt kaas korralikult peale saab seisavad ka ideaalselt. Ei juhtu midagi.
Marizka 09.sept 2010 19:48
Küsimus:kas hoidis säilib ka toatemperatuuril?Või peab seda külmikus hoidma?
maaru 08.sept 2010 10:52
Mis tähendab: steriliseeri avatult 15 minutit. Et lasen lihtsalt seista purgis ja siis kaas peale?
marka33 27.aug 2010 20:28
lugesin kommentaare ja panin vähem soola,väga hea tuli.
Triibi 04.aug 2010 18:42
kas saab ka nii teha et kui paprikaga kitsas käes, aga tomatit palju, et teeks nagu sibulaga või kuidagi?
mogo 08.okt 2009 17:01
7 lusikat soola on tõsiselt palju! Juhul kui ei kasuta mingit pisikest sinepilusikat näiteks :) Üks laar sai tehtud 4 lusikaga - hea; teine 3,5-ga - pole veel proovinud, aga ilmselt ka söögiasi.
kakerdis 23.sept 2009 19:28
Tõesti liiga soolane!Kahju,et ma enne tegemist kommentaare ei lugenud,nüüd läks hulga head asja nihu:(.Järgmiune kord siis targem. Selline tomati-sibula kaste mida ma siin vahel teen,säilib küll ilma kuumutamata väga hästi,aga samas kui juba niipalju vaeva nähtud,siis on kahju küll kui pärast halvaks kätte läheb,onju:P
AiliV 20.sept 2009 17:44
No aga kas ilma steriliseerimata ei või,no et paneks kohe kuumalt purki.Kas keegi oskaks sellekohapealt nõu anda.:)
Cats 10.sept 2009 13:54
Mina olen lisanud veel jämedalt riivitud ja õlis hautatud porgandit, sobib väga hästi :)
Deisy 08.sept 2009 13:56
Maitsed on erinevad.. Ka mina panen soola ja suhkurt palju vähem. Ja veel panen lisaks paar sibulat sisse.. :)
Kaja 18.aug 2009 14:07
sai küll liiga soolane, mina panen järgmisel korral soola palju vähem ja suhkrut rohkem.
triinutam 14.aug 2009 11:43
7 tl. soola? Kas see liiga soolane ei saa?
1