Hoidised  » Kompotid

Ploomikompott rohelise pipra ja vanilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Rohelise pipra asemel võid kasutada ka valgeid piprateri, kuid siis vähenda kogust, sest need on teravama maitsega.

Purusta kergelt pipraterad ja sega need suhkruga läbi. Aja suhkur, pipraterad ja vanillikaun veega keema ja keeda umbes 10 minutit. Kui siirup on valmis, tõsta vanillikaun välja ja eemalda vanilliseemned, mis pane uuesti siirupisse. Pese ja poolita ploomid, eemalda kivid. Aseta poolitatud ploomid purki ja vala peale kuum siirup. Kuumuta purke paar minutit ja sule seejärel õhukindlalt.

NIPP
* Hoidisest alles jäänud vanillikaun tasub ära kuivatada ja näiteks suhkru sisse torgata. Tulemuseks saad meeldiva aroomi ja kergelt vanillimaitselise suhkru.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa