Hoidised  » Kompotid

Ingveripirnid jäätisele

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri
Hea lisand magustoitudele, näiteks jäätise või pudingu lisandiks või kastmeks. Tükeldatud pirn on maitsev ka linnuprae salatina, hoidiseleem sobib kastme maitsestamiseks. Säilib külmkapis 2-3 nädalat.
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel vesi, suhkur, sidrunimahl ja ingver ning aja keema. Keeda leent ilma kaaneta 5 minutit. Koori pirnid ja jäta südamikud sisse. Pane pirnid kohe leeme sisse, et nad ei tõmbuks tumedaks. Keeda pirne, kuni nad veidi pehmenevad ning tõsta seejärel purki. Keeda leent veel 5 minutit ilma kaaneta, kuni see veidi pakseneb. Seejärel jahuta ja vala pirnide peale. Sulge purk ning säilita külmkapis. Pirnid säilivad 2-3 nädalat. Kui soovid kauem säilivaid pirne, sega kuuma leeme hulka u 1 tl naatriumbensonaati ja kalla leem kohe pirnide peale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa