Hoidised  » Kompotid

Vale-ananassikompott ehk kõrvitsa - ebaküdooniakompott

Keskmine hinne: 4.3 Allikas: Kõrvitsatoidud Autor: Lia Virkus
Ebaküdooniat peetakse Eestimaa sidruniks, sest selles on palju C-vitamiini. Kõrvitsakompotile annavad ebaküdooniad eriti hea maitse ‒ meenutab silmad kinni süües lausa ananassi. Kogus 1 liiter.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Keeda suhkrust ja veest siirup. Korja vaht ära.

2. Pane potti kõrvitsa- ja ebaküdooniatükid ning keeda tasasel tulel siirupis umbes 15‒20 minutit, et tükid jääksid pisut krõmpsuks.

3. Tõsta eelkuumutatud purkidesse ja kaaneta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa