Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Gari ehk marineeritud ingverijuur

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Poes müüdav marineeritud ingver on kohustuslik lisand sushi juures. Millegipärast on tootjad otsustanud, et meile peaks meeldima roosat värvi gari. Väga noored ja värsked juurikad muudavad happe mõjul pisut oma värvitooni, aga mitte kunagi beebiroosaks. See on pigem värvainete teema.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ingver ning lõika hästi terava noaga õhukesteks viiludeks. Sega soolaga läbi ning jäta 10–15 minutiks maitsestuma. Keeda suhkrut ja äädikat kuni suhkru lahustumiseni. Lisa ingveriviilud, sega hästi läbi ning tõsta steriliseeritud purki. Kaaneta ja säilita õhukindlalt, näiteks külmikus.
Kogus 0.5 liitrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Joel 13.dets 2012 23:50
See pigem sobib lisandina ,kui millegi sisse nt sushi,wokid ja muu seesugune Aasia teema :) mulle endale meeldib seda niisama ka süüa :)
lydia 23.nov 2012 20:11
Kuidas saaks kasutada,millesse sobib?
1