Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Sinepiga marineeritud sibulad

Teravamaitseline lisand.
Retsept
1 kg Väikesed sibulad
0.5 l Vesi
1 sl Sool
0.5 sl Suhkur
0.5 tl Pipraterad
0.25 tl Muskaatõis
0.5 tl Sinepiseemned
2 kuni 3 tk Loorberileht
4 sl Äädikas (30%)
Võta väikesed nn. konservsibulad (võib ka teisi väikesi sibulaid marineerida). Eemalda sibulatel lahtised koored, pese ja pane keeva vette, keeda 3-4 minutit, jahuta külmas vees ja koori. Lõika sibulad nii kanna kui kaelapoolt tasaseks ja pane purki või laia suuga pudelisse, vahele puista maitseaineid. Vala jahtunud marinaad peale, nii et see sibulaid täielikult kataks. Purgid või pudelid sule kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree