Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Ürdiäädikas puuviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja maitsvalt Autor: Toidutare
Maitsestatud äädikaid võib teha viina- ja veiniäädikast, lisades neile ürte, maitseaineid, marju või puuvilju.

Pane mõni värske ürdioksake pudelisse või täida see marjade või puuviljatükkidega. Kalla viina-, valge või punane veiniäädikas peale. Kui kasutad kuivi ürte, seo need marlikotti ja pane kott pudeli põhja. Tõsta pudel aknalauale päikese kätte 1-2 nädalaks, nii et maitseained imenduvad korralikult äädikasse. Pimedas kestab imendumine kuuu aega. Kurna äädikas läbi paberfiltri.
Ürdioksa võid jätta pudelisse kaunistuseks. Säilita valmis maitseäädikat külmkapis.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa