Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Ürdiäädikas puuviljadega

Maitsestatud äädikaid võib teha viina- ja veiniäädikast, lisades neile ürte, maitseaineid, marju või puuvilju.
Retsept
Puuvilju
Ürte
Punase veini äädikat

Pane mõni värske ürdioksake pudelisse või täida see marjade või puuviljatükkidega. Kalla viina-, valge või punane veiniäädikas peale. Kui kasutad kuivi ürte, seo need marlikotti ja pane kott pudeli põhja. Tõsta pudel aknalauale päikese kätte 1-2 nädalaks, nii et maitseained imenduvad korralikult äädikasse. Pimedas kestab imendumine kuuu aega. Kurna äädikas läbi paberfiltri.
Ürdioksa võid jätta pudelisse kaunistuseks. Säilita valmis maitseäädikat külmkapis.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool