Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud paprikarõngad

Keskmine hinne: 4.5 Allikas: Angeelika Kang Autor: mimmi
Magusamaitselised paprikarõngad sobivad hästi liharoogade lisandiks.
Lõika paprika rõngasteks. Sega potis kõik marinaadiained, v.a äädikas. Lisa paprikarõngad ja kuumuta keemiseni. Keeda 7-10 minutit, lisa äädikas. Tõsta paprikarõngad kuumadesse purkidesse ja lase marinaad uuesti keema. Kalla marinaad paprikatele ja sule õhukindlalt.
Säilita jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helen 24.aug 2011 21:24
Marinaadi jäi küll kuhjaga üle. Ja paprikaid oleks võinud vabalt ainult paar minutit keeta, liiga lödiks läksid mul, kuigi keetsin ainult 6 minutit.
Piret0 10.okt 2010 15:20
Muidu tuli hea, aga õli jätaksin välja.
Annely 14.sept 2008 12:12
1dl äädikaga jäid väga äädikased. panin poole vähem teisel korral ja need olid küll väga mõnusad.
Eveli94 17.aug 2005 14:34
tegin aga kui suured need 3 paprikat peavad olema? Minul oli arvestatud üheks paprikakas 150 g. Muidu on päris hea.
1