Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud rohelised tomatid sibulaga

Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud rohelised tomatid sibulaga

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Hoidis. Tükeldatud rohelised tomatid ja sibul marinaadis. Terava maitse tõttu sobib hästi hamburgerite või viineriga saiakeste juurde.

üle 60 min

Retsept
700 g roheline tomat
või osa neist pisut valminud
350 g Sibul
2 dl *vesi
0.75 dl kande valge veini äädikas
1 dl suhkur
1 dl mesi või fariinsuhkur
2 tl sool
1 ml valge pipar
2 tk küüslauguküüs
Pese ja tükelda tomatid. Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Lase potis keema vesi, äädikas, suhkur, mesi, sool ja valge pipar. Lisa aedviljad ning keeda aeg-ajalt segades 50-60 minutit. Koori küüslauguküüned, lõika tükkideks ning lisa segule. Pane marineeritud tomatid koos vedelikuga pestud ja kuumutatud klaaspurkidesse. Valmis marineeritud aedvilja tuleb liitri jagu. Sule purgid ja hoia neid külmas. Paku marineeritud rohelisi tomateid liha- ja vorstiroogade lisandiks. Terava maitse tõttu sobib see hästi hamburgerite ja viineriga saiakeste juurde.

KOMMENTAARID

Kats78 02.nov 2012 15:17
väga hea...kui viriseda, siis oli natuke liiga magus (tegin oma tehtud võilille meega)
Kerts 09.okt 2012 12:54
mõnus salat
Tinksu 25.sept 2009 19:18
Väga maitsev ka hariliku äädikaga. Sai proovitud nii mee kui fariinisuhkruga teha - vahet pole, ikka väga hää!
triinu 30.aug 2009 00:07
väga meeldiv lisand grillitud liha juurde!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes