Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Röstitud paprika õlis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnusalt intensiivne amps külmlaual. Hea valmistada, kui paprikad parasjagu väga odavad. Kogus 300 g.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Pintselda paprikad kergelt õliga üle ja grilli või rösti seejärel, kuni koor on juba kergelt mustaks tõmbunud.
2. Tõsta paprikad kaussi, kata kauss kilega ja jäta umbes kümneks minutiks seisma.
3. Eemalda paprikatelt koor ja lõika sektoriteks.
4. Sega omavahel maitseained, äädikas ja õli ning kuumuta kergelt läbi.
5. Sega paprikad õli-äädika seguga ja tõsta seejärel puhastesse kuumadesse purkidesse.

HEA TEADA!

*  Paprikaid võid röstida nii tervel kujul kui ka poolitatuna. Tasub teada, et kui jätad südamiku grillides sisse, on paprika puhastamine hiljem tülikam.

* Paprikakoore saad lahti ka nii, kui tõstad paprikad kilekotti, paned kotisuu kinni ja jätad viljad nii seisma. Samuti võid tõsta paprika fooliumi alla, peaasi, et köögiviljal tekiks n-ö haudumise hetk, mis koore lahti lööb.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa