Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud kurgiviilud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Kogus: 1 portsjon
Kurgid pestakse, kooritakse, lõigatakse viiludeks ja pannakse purki, viilude vahele puistatakse peenestatud tilli. Marinaad keedetakse, valatakse kurkidele ja purke kuumutatakse 80 kraadi juures 15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Dilara 17.veeb 2014 04:24
This "free sharing" of inmaofrtion seems too good to be true. Like communism.
karin 07.aug 2013 13:16
retseptis on öeldud,et kurgid koorida,koorega viilud peaks ka head olema.
Maret 14.sept 2012 11:26
Lisasin veel sibularattaid kurkidele - ülihea hoidis. Kõik kes on söönud kiidavad! Äädikat panen mina veidi vähem kui retseptis - timmin marinaadi maitse ise paika. Mõnikord lisan ka sinepiseemneid.
Krista 13.aug 2011 22:34
Mina lõikasin kurgid kuubikuteks, et oleks talvel võtta salatikurki. Kuigi ei tea veel kuidas säilib ja mis maitsega jääb
paprika 13.aug 2004 12:30
Olen seda kurgisalatit aastaid teinud ja ei jõua kunagi nii palju teha, kui süüakse. Ikka saab esimesena otsa. See salat on väga mahe ja värske maitsega.
1