Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud patissonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
1 kg patissonidest ehk taldrikkõrvitsatest saab 3 pooleliitrist purki hoidist.
Kogus: 1 portsjon
Pese patissonid. Viimasele pesemisveele on soovitatav lisada pisut soola. Eemalda patissonidel varred ja õiejäänused; väikesed patissonid, kuni 7 cm läbimõõduga, jäta terveks, suuremad viljad poolita või lõika neljaks. Selliselt ettevalmistatud patissonid aseta purki, vahele puista peenestatud lehti. Vala kuum marinaad peale, tõsta purgid kuumutamisnõusse 70 kraadisesse vette ja kuumuta 80 kraadi juures 10-15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lapsesuu 23.sept 2009 19:39
väga maitsvad said,kõik kiitsid.Järgmisel aastal teen kindlasti veel.Marinaadi võib teha vastavalt oma maitsele.:Y
Nobenäpp 19.sept 2007 18:11
No on ka midagi ,aga eriti ei maitse
1