Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Magusas marinaadis paradiisiõunad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Hapumagusad paradiisiõunad sobivad nii salatite valmistamiseks ja suurte lihapraadide kaunistamiseks.
Valmistusaeg:

--

1. Pane pestud ja nõelaga veidi torgitud paradiisiõunad purki ja vala peale keedetud äädika-suhkrulahus koos nelgiga. Lase seista järgmise päevani.
2. Järgmisel päeval kuumuta õunu lahuses umbes 15 minutit, vala purki ja sule purgid õhukindlalt.

 

NIPP:
Kui soovid krõmpsuvaid õunu, pole õuntel vaja üleöö seista lasta. Kuumuta kohe purgid ahjus 80-90 kraadi juures umbes 30 minutit, kaaneta siis kinni ja lase enne säilitusruumi viimist maha jahtuda. 

 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 04.nov 2012 10:18
loll jutt,kes neid ubinaid koorib
Ants 27.sept 2010 15:11
Õunad tuleb korralikult õhukese koorega ära koorida!:H
jooneratas 12.sept 2009 00:07
Kas koort ei pea läbi torkima?
1