Hoidised  » Marinaadid ja maitseäädikad

Marineeritud ploomid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht 31/01 Autor: Helen
Marineeritud ploomid küüslauguga. Võrdlemisi vinge salat olevat (mina ei ole veel ei seda ega esimest teinud) tarvitamisküps paari nädala pärast.
Kogus: 1 portsjon
Kolm pooleliitrist purki steriliseerida. Ploomidel koor läbi torkida, aga peale jätta. Küüslauguküüned koorida nii, et alumine roosakas koor alles jääks. Sool lahustada keevas vees, maha jahutada. Jahtunud marinaadile lisada äädikas. Purk täita vaheldumisi ploomide, küüslaugu ja piparmündilehtedega ja valada peale marinaad.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rell 04.aug 2010 18:28
tegin mustadest ploomidest, aga mulle väga ei meeldinud, meenutasid natuke oliive :) ära küll söödi aga teist korda ei teeks. Ploomid olid ehk liiga magusad. Katsetada ikka tasub :)
merekala 29.sept 2009 22:18
Proovisin valmistada küll kasutasin alõt?asid ja lisasin purki t?illipipra. Väga hea sai, marinaadi kasutasin pärast veel salatilisandina.:Y
Diana 21.sept 2009 13:45
Hm, mul on üks jagu õunu, sibulat ja tomatit. Kas neist annaks kah midagi purki keeta? Õunamoosi meil ei sööda, kuid salatina ehk läheb õun kuidagi kaubaks... :R
rrkala 11.sept 2009 18:16
kas kivid valja
1