Hoidised  » Marmelaadid ja võided

Kiivimarmelaad sidruniga

Keskmine hinne: 3 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Maitsev hapukas kiivimarmelaad sidruniga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Koori kiivi ja lõika väikesteks tükkideks. Pese sidrun korralikult ja riivi koor. Vaja läheb 1½ sl riivitud koort ning 3 sl sidrunimahla. Sega sidrunikoor ja mahl potis koos tükeldatud kiiviga.
Puista peale suhkrut ning lase sellel seista kuni on sulanud (u 20 minutit). Keeda u 5 minutit, lase u 15 minutit jahutuda ja pane purkidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jutsukene 10.dets 2009 08:48
tegin moosisuhkruga ja veits rohkem sidrunit - maitseb nagu tikrimarmelaad, aga purgis põnev. tore jõulukingitus.
hipster 31.märts 2009 08:06
minu jaoks jäi kuidagi vedel ja hirmus magus:S
trutsu 25.apr 2007 09:06
kindlasti proovin teha tundub olevat huvitav moos.
1