Hoidised  » Marmelaadid ja võided

Sidruni-kõrvitsamarmelaad ingveriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Triinu
Sobib tarvitada kohe või säilitada hoidisena.
Riivi sidruni koor. Koori sidrun, puhasta kestadest ja lõika viljaliha suurteks tükkideks. Koori ja tükelda õunad. Sega potis kõrvitsakuubikud, riivitud sidrunikoor ning sidruni- ja õunatükid.
Lisa ingverijuur. Keeda nõrgal kuumusel pidevalt segades pehmeks, eemalda ingver ja püreeri.
Lisa moosisuhkur ja kuumuta uuesti keemiseni. Vala marmelaad pastöriseeritud purkidesse.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mannali 22.dets 2010 20:50
super hea! Mõnus kooslus magusa ja hapu vahel.
1