Hoidised  » Marmelaadid ja võided

Ingveri-õunamarmelaad sidruniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ingver ja sidrun lisavad õunakeedisele põneva meki.
Kogus: 1 portsjon
Koori ja tükelda õunad. Pane koos sidrunimahla ja ingveriga kastrulisse ning sega läbi. Keeda, kuni õunad on pehmed. Lisa suhkur ja keeda selle lahustumiseni. Tõsta moos purkidesse ja lase 30 minutit ilma kaaneta seista. Seejärel sule purgid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triinee 07.aug 2011 17:41
Mitu purki moosi sellest kogusest saab?
tydruk212 17.jaan 2011 23:36
ma tegin ka..... tegin kohe kaks korda esimesel korral ajasin veel läbi sõela et tükke ega miskit sisse ei jääks teisel korral ei viitsind sõelaga jännata kasutasin siis saumiksrit... väga mõnus vürtsikas ingveri maitse ja välimus nagu mesi.....no super good.... soovitan kõigile :D
ebaküdoonia 22.sept 2010 15:00
lisasin natuke ka astelpajumarju, sidrunikoort, väga põnev sai, ka ilus värv. Abikaasa ütles, et maitse meenutab marmelaadilõike lapsepõlvest. Teen ilmselt veel, õunu on.
evelyn22 18.sept 2010 21:24
Kui marmelaadil lahtises purgis 30 minutit seista lasta, siis purk ju ei tõmba enam nn vaakumisse. Kas moos tõesti säilib niimoodi toatemp-l?
Hindaja 07.sept 2010 10:11
@moosimaias: selleks, et moos pakseneks - kui kaanetad kohe, ei saa sa marmelaadi-taolist. :)
moosimaias 06.sept 2010 17:26
miks ma pean laskma 30 minutit ilma kaaneta seista?
1